Fyrklövern 2006

Fyrklövern 4 arr Stäkets SF vid Kalmarsandsbadet på Kalmarviken En nybruten ränna gjorde att vi avstod vattnet på västra sidan av viken Fint väder men kallt och frisk nordväst vind gjorde att det blev kallt om händerna. I alla fall där jag satt i skuggan Bästa fisket för dagen var i båthamnen med Kari Kujala på drygt 18 kg! Björne Lundberg tror det är rekord för 3 timmar för Fyrklövern. Mikko Paso hittade fisken grunt vid badet Andreas Lundberg verkar leta efter formen och rätt ställe.

  Resultat:

Det var prisutdelning för hela Fyrklövern och Stäket vann lag med Bill och Totte. Ingrid vann damklassen. Bill äldre herrveteran och Börje veteranklassen.

fyrklovern-2006-bildtotte

Inte dåligt av en "båtklubb" att vinna 4 av 6 klasser!

Fyrklövern totalt

--------------------------------------------------------------------------------------------

Fyrklövern 3 arr Kungsängens SFK på Örnässjön den 28 januari Trots svårfiskat på många håll lyckades Bill Thorsén totalvinna på 6,1 kg Man kan väl lugnt säga att vågen inte var Kungsängens bästa vän som visade olika vikt på samma påse! Bild på Totte som hämtar pris

 Se resultat

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fyrklövern 2 arr av FK Forellen på Steningeviken den 21 januari Trots kyla med 8-9 grader kallt och sydostvind bjöd Mälaren på ett bra fiske med kalla och blöta händer.

 Se resultat

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fyrklövern 1 arr av Sundbybergs SFK på Garnsviken den 14 januari. Ärligt talat inget höjdarvatten men SSF gjorde rent hus i äldre veteranklassen och vann damklass samt lag

 Se resultat