ssf  Fisket är Stäkets SF stora drivkraft.

Stäkets SF, är en fiskeförening med brett intresse inom fisket!
Vi har arrangerat Pimpeltävlingar i över 50 år, vi genomför även årligen ett KM i mete. På senare år har vår båtsektion börjat arrangera gös och gäddtävlingar. Genom åren har vi även haft åtskilliga resor till Norge för havsfisket.

Vi brinner för Pimpeltävlingar där vi arrangerar flera tävlingar om året, vi har några av Sveriges bästa pimpelfiskare i föreningen. Vi tar gärna emot flera intresserade pimpelfiskare in till vår tävlingsverksamhet. Som pimpelfiskare i klubben får man ta del av bra erbjudanden om man tex kommer till SM. Mer kan tävlingsledare Leif Andersson berätta om.

Vi söker aktivt flera juniorer och vi hoppas senast 2014 dra igång en juniorverksamhet igen, alla ungdomar 0-19 år blir medlemmar gratis.

Vi kommer även närmasta året, erbjuda Mete och andra fisketävlingar sommartid. Vi har även börjat prata om årlig fiskeresa för intresserade fiskemedlemmar till olika destinationer. 

Kontakta klubben om ni vill veta mer tex till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För förslag och mer information om sommartävling kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

fiske