ssfaktuellt-bild

 

Nr 1                          2012                                  Årg 53

NYTT FISKEÅR!

Föreningens årsmöte hölls den 30 november i Gamla Stäketskolan i Stäket. 19 medlemmar deltog i årsmötet där Marco Bustamante valdes till ny kassör för en tid av två år. Ledamöterna Leif Andersson och Kjell Forsberg omvaldes för en ny tvåårsperiod. Även övriga styrelsemedlemmar i tur för omval omvaldes. Två nya suppleanter Calle Andersson och David Arutiunjan valdes för en tid om ett år.

Årsmötet beslutade om oförändrade medlemsavgifter för 2012.

Under året har bl.a. en värmepump installerats i klubbstugan.

Om du vill ha meddelanden via e-post meddela din e-postadress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nytt fiskeår

Nu är det dags att betala in medlemsavgiften för det kommande året enligt bifogad faktura. Sista inbetalningsdag är 31 januari 2012. Glöm inte att ange vem inbetalningen gäller för. Medlemsavgiften gäller ej medlemskap i Sportfiskarna. Du som även vill vara med i Sportfiskarna och ej fått deras inbetalningskort, ta kontakt med dem på telefon 08-410 806 00.

Arbetsplikt 2012

Arbetsplikt gäller för båtägare med kajplats i båthamnen. En avgift om 300 kronor tas ut i förskott i samband med inbetalning av båtplatsavgiften.

Vi kallar berörda båtägare till arbetsdag enligt nedanstående datum.

Det går inte att få uppskov. Kan ni inte, skicka någon annan.

Återbetalning regleras i samband med nästa års avgifter.

Följande arbetsdagar kommer att gälla för 2012 då båtägare med respektive kajplatsnr kallas:

14 april (kajplatsnr 121-160)

16 juni (kajplatsnr 161-200)

18 augusti (kajplatsnr 1-40)

29 september (kajplatsnr 41-80)

17 november (kajplatsnr 81-120)

Nytt för båtägare

Båtar

På grund av båtar som har sjunkit för att medlemmar inte öser sina båtar har styrelsen bestämt följande. Medlem kommer att kontaktas två gånger med ca 4 dagars mellanrum och beroende på hur mycket vatten båten har. Om inte medlem har tömt båten efter dessa samtal kommer båten att ösas av klubben och en faktura på 500 kr kommer att skickas till medlemmen.

Båtar som har sjunkit på grund av t.ex. slarv med ösning och som behöver klubbens hjälp för att få upp båten kommer att få en faktura på 1 000 kr för arbete.

Medlem som inte skall använda sin plats under kommande år skall anmäla detta senast 31 januari till ordföranden i AU-Kajsas Hof. SSF kan då hyra ut platsen som sommarplats under högst 2 år. Den som inte anmäler detta och inte sjösätter senast 1 juni mister automatiskt rätten till sin båtplats.

Nycklar

Alla medlemmar som behöver nycklar till grind kommer att få kvittera ut nyckeln med en deposition. Se hemsidan för mer info.

Medlemmar som har nyckel/nycklar och som bestämmer sig för att lämna klubben/båtplats måste återlämna nyckel inom 3 dagar efter att medlem har lämnat klubb/plats. Om inte nyckel/nycklar har lämnat in efter 3 dagar kommer en faktura på 1 000 kr att skickas till medlem.

Nytt för i år

En ny hemsida är på gång. Håll utkik efter det på www.staketssf.se

I år kommer klubben att ha ett KM i gäddfiske, mer info om detta kommer på hemsidan.

Klubbens adressuppgifter, hemsida m.m.

Stäkets Sport- & Fiskevårdsförening

Box 2049

176 02 JÄRFÄLLA

Postgiro: 11 85 76 – 8

Klubbens hemsida: www.staketssf.se

Övriga upplysningar på telefonsvararna:

Klubben 08-583 571 60

Distriktet 08-19 21 41

GOTT NYTT FISKEÅR!

önskar Styrelsen