Kicki Torstensson

Pimpelfiskare i DV-klassen och duktig sådan.

kicki1
Kicki till vänster:

Merit: Innehar 2015-01-31 Rekordet på Ullnasjön 15706gram! Overkligt rekord !!

 

INTERVJUV INFÖR SM 2014 (2015) samt öppna SM 2015

Hur är förväntningar/målsättningarna för SM 2014 FALUN (2015) 

Som alltid stora förväntningar. Har pimplat på Runn tidigare och har ett svagt minne av en 5:e plats, hmmmm, kanske minns fel, kul ska det bli iaf och spännande.

Deltar du i Öppna SM 2015? Vinner du?

Ja yippie jag får åka med på öppet SM, det ska bli sååå kul. Jag har aldrig pimplat så långt norrut tidigare.Har numera ett, säger ett, mormyska spö, kanske får jag ta till det och då vinner jag så klart. Johoo

Vill du delge ditt bästa pimpelfiske tips? Taktik och teknik?

När man är så lågt rankad som jag är så kan man inte komma med tips, taktik och teknik. Jag vet vad jag inte ska göra iaf, inte gå åt motsatt håll mot vart alla rutinerade fiskare går. Jag prövade i fjol dom få tillfällen som det var tävlingar, att gå dit ingen annan gick för att hitta egna favoritställen, hmmmm ingen fisk. Det gick riktigt uselt, så ni får kalla mig "skuggan" i fortsättningen.

Vilken är din favoritpirk?

Favoritpirk, hmmmm den ska va' blank och tung. 
  en 45:a kanske, sort ?? Ingen aning.

Vilken är din Favoritsjö i Stockholmsdistriktet?

Här borde jag svara Mälaren-Sigtuna eftersom jag fick min rekordvinst där, över 13 kg, Fast jag tycker faktiskt att det är kul att få leta efter firrarna ...... Nä jag vet inte, allt är kuul Det där skrev jag igår kväll, idag har jag slagit mitt rekord på Ullnasjön, hjälp över 15 kg. Så jag kanske ska säga Ullnasjön nu då

Vem är den bästa pimpelfiskaren, du haft äran att tävla mot, oavsett klubb?

Här måste jag svara alla i Stäket som är så duktiga, ni har alla hjälpt mig när jag kommer med knäppa frågor, ni svarar snällt och kommer med tips.  Om jag ska ta några som jag har tävlat emot i samma klass dvs sammanslagen damklass så måste jag säga kära Vivianne hon är en klippa och mycket duktig. Jag måste också säga att jag är stolt över att ha fått tävlat i samma klass mot Ingrid Lundmark som var så otroligt duktig. Så nu blev det mycket beröm till oss i Stäket men med det sagt så är det många som är både hjälpsamma, vänliga och roliga i övriga klubbar. Det är det som också sätter krydda på pimpelfisket.

Vem kan du locka med till årets KM 28 Februari? Ny deltagare på Pimpel KM erhåller gratis medlemskap 2015!!!

Försökte i fjol att ta med min man Lars-Åke, men det föll inte i god jord. Aldrig mer blev utlåtandet. Jag får satsa på barnbarnet Ylva som nu är 6 år, kanske lite för tidigt, vi får se om hon vill. Får locka med hennes pappa också så blir det kanske 2 istället för 1 bra va ? !

Kram från Kicki